Spontane reacties

Klant over tuinaanleg van Van Rooyen

Een nieuwe tuin levert veel nieuwe indrukken en ervaringen op. Een tuin met nieuwe planten en inrichting moet zich ook even "settelen". Het was dan ook goed dat Van Rooyen Tuinen na ongeveer 3 maanden terugkwam om een laatste opleverbeurt te doen! 

Jan en Ineke

Quote over Van Rooyen, uw hovenier 

Erik van Rooyen heeft samen met zijn collega's een prachtige tuin voor ons aangelegd in hartje Utrecht. We hadden zelf al een ontwerp gemaakt, maar de ideeën van Erik hebben uiteindelijk een veel mooier resultaat opgeleverd. Aangezien wij geen achterom hebben moest alles door door het huis. Van Rooyen heeft onze rommelige tuin in een week omgetoverd tot een heerlijke plek om tot rust te komen en van te genieten. Het werk is snel en netjes uitgevoerd en het resultaat is boven verwachting. We kunnen Erik en zijn team iedereen aanraden!

Joris Staal, Utrecht

Lamers Natuursteen Industrie Almelo 

Onze ervaring met van Rooijen Tuinaanleg is zeer positief. De uitvoering in de praktijk is conform het beeld wat op het ontwerp is getekend. De uitvoering en het tussentijds opruimen van de werkplek geeft aan hoe netjes en secuur de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij huren van Rooijen nog wel in voor plaatsingswerkzaamheden met natuursteen voor buiten en dat gaat naar volle tevredenheid. 

Andy de Bont; Almelo 

Website Lamers Almelo

Quote over Van Rooyen in Gelderland

De afgelopen jaren heeft Erik twee projecten voor ons uitgevoerd, Het eerste betrof het met hardsteen bestraten van enkele grote terrassen. Dit project werd snel en voortreffelijk uitgevoerd. Onlangs heeft U voor ons een flink bosplantsoen aangelegd, ingeplant met inlandse heesters. Tevens heeft U met zwaar materieel enkele grote eiken geplant. Over deze recente werkzaamheden zijn wij ook zeer tevreden.
In de toekomst zullen ongetwijfeld weer van zijn diensten gebruik maken.

G.F. Wesenhagen, Terwolde, Gelderland

Klant over Van Rooyen in Zutphen

Bij ons leefde al langer de gedachte om het gazon te renoveren. Maar wat te doen met klaver en ander onkruid en plekken die in de schaduw liggen? Van Rooijen Tuinen heeft ons uitstekend geholpen met deskundig advies, het oude gras afgegraven en nieuwe graszoden aangelegd.

Het gazon ligt er weer prachtig bij!

Peter Jansen, Zutphen

Klant over Van Rooyen in Deventer

Enkele jaren geleden verhuisd. Wij wilden de tuin aanpassen, hebben verschillende offertes aangevraagd en waren zeer tevreden over de prijs, ideeen en het voorkomen van Van Rooijen tuinen. Sindsdien vele werkzaamheden laten uitvoeren door Van Rooijen, de oprit en het terras opnieuw laten bestraten en afgelopen zomer de achtertuin helemaal opnieuw ingericht. Van Rooijen komt met originele inzichten en mooie planten die aansluiten bij onze smaak. Prettig is dat wij wel eens plannen hebben iets te veranderen, waarbij we de mening  vragen van Van Rooijen en hij eerlijk antwoord of andere opties geeft, maar tegelijkertijd ons vrij laat in onze keus. Kortom: tevreden klanten bij Van Rooijen tuinen! 

 Eugene en Kelly; Deventer

Klant over Van Rooyen in Zwolle

In 2009 zijn we verhuisd naar Zwolle en hebben meerdere offertes opgevraagd om onze tuin te laten aanleggen, waaronder ook weer bij Van Rooyen Tuinen. We kregen mooie ontwerpen toegestuurd, hebben gesprekken gevoerd, maar Van Rooyen Tuinen kwam met èn een mooi ontwerp voor een nette prijs èn een eerlijk verhaal over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Van Rooyen heeft de klus uitgevoerd en we zijn dik tevreden. In 2011 heeft Van Rooyen Tuinen het onderhoud gedaan en in 2012 heeft Erik alleen materiaal geleverd waarmee we zelf de tuin hebben aangepast omdat we nu kinderen hebben. Wij vinden Erik een enthousiaste, betrouwbare partner om zaken mee te doen. Hij doet wat hij beloofd, is eerlijk in zijn advies en praat je niet naar de mond en zijn tarieven zijn realistisch. De kwaliteit die wordt geleverd en de eventuele nazorg is prima.. Dat waarderen wij zeer. Een volgende tuin mag hij voor ons zo weer doen.

Mascha en Fulco; Zwolle; Overijssel