Almelo

Zoekt u een hovenier in Almelo?

De stad Almelo in Overijssel is een groene gemeente waar natuurinitiatieven gestimuleerd worden. Zo opent in 2014 Natuurhus Almelo in het Hagenpark. Het Natuurhus wordt een groene oase, een natuurtuin waar mensen ge├»nformeerd worden over natuur en milieu. 

Binnen Almelo en omgeving werkt Van Rooyen Tuinen geregeld met veel plezier aan diverse tuinprojecten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de grotere projecten in Almelo voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. 

Woont u in de buurt van Almelo en bent op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier? Neem contact met ons op per mail, vul het contactformulier in of bel 055-323 25 06.

Van Rooyen werkt ook als hovenier in Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Zutphen, Zwolle en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.

Lamers Natuursteen Industrie Almelo 

Onze ervaring met van Rooijen Tuinaanleg is zeer positief. De uitvoering in de praktijk is conform het beeld wat op het ontwerp is getekend. De uitvoering en het tussentijds opruimen van de werkplek geeft aan hoe netjes en secuur de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij huren van Rooijen nog wel in voor plaatsingswerkzaamheden met natuursteen voor buiten en dat gaat naar volle tevredenheid. 

Andy de Bont; Almelo 

Website Lamers Almelo