Over Van Rooyen Tuinen

Wij zijn Van Rooyen, specialist in kwaliteitstuinen. Wij zijn er van overtuigd dat wij ook voor uw wensen een passende oplossing en uitvoering kunnen verzorgen.  

Wij werken in Almelo,  Arnhem,  Apeldoorn,  Amersfoort, Deventer,  Zutphen,  Zwolle en de dorpen in Gelderland en Overijssel.

Duurzame tuinen

Vanuit de beleving om met planten en materiaal te werken en zo iets moois te creƫren rondom een woning is Van Rooyen Tuinen ontstaan.

Door nu zo rond de 20 jaar bezig te zijn, betekent dit dat wij ongevoelig voor mode en trends duurzame tuinen ontwerpen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende stijlen.

Tuinrenovatie

Het is altijd het doel om de ruimte op een verrassende en toch vanzelfsprekende wijze in te vullen. De wisselwerking tussen rust en spanning, eenvoud en groenbeleving is een wezenlijke begrip voor ons, zodat er bijzondere tuinen ontstaan. Wij werken met een groep mensen om ons heen, die gevoel en kennis voor de tuin hebben en het wezenlijke uitvoerbaar maken, zodat een ieder van het eindresultaat kan genieten.