Tuinonderhoud

62de17654bf64d3e9b8ec74acefb7ca5
2014 week 5 Epe 1

Wanneer voer je onderhoud uit?

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen nemen wij desgewenst ook het onderhoud van uw tuin voor onze rekening. Dit kan eenmalig of periodiek onderhoud zijn, waarbij een onderhoudscontract wordt afgesloten. Eenmalig onderhoud volstaat indien u voor een, belangrijk deel zelf uw tuin kunt onderhouden. Periodiek onderhoud is maatwerk. In overleg wordt een onderhoudschema opgesteld, dat volledig op uw wensen is afgestemd.

Voordelen periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud heeft een aantal voordelen:

  1. U heeft geen omkijken naar uw tuin;
  2. Ook in een voor u drukke of vermoeiende periode bent u gegarandeerd van tuinonderhoud;
  3. De te maken kosten zijn van te voren bekend.

Het onderhoud kan bestaan uit onkruid wieden, gras maaien, snoeien, bemesten, herinplanten en niet te vergeten de winterbeurten. Bij de winterbeurt wordt het dode plantmateriaal opgeruimd en worden bomen en heesters gesnoeid. Tevens wordt de tuin voorzien van een laag organische mest zoals compost of tuinturf. Voor het periodieke onderhoud stellen wij in overleg met u een onderhoudscontract samen. Op basis hiervan wordt een offerte gemaakt. Het groenafval wordt gezien de strenge milieueisen die tegenwoordig gelden, afgevoerd en gestort bij de Veluwse Afval Recycling in Wilp. 

Onderhoud van bedrijfs- of kantoortuin

Naast het werk aan particuliere tuinen werken wij voor bedrijven, scholen en Verenigingen van Eigenaren. Denkt u hierbij aan het onderhoud van gezamenlijke tuinen of bedrijfsterreinen. Het is voor de uitstraling van uw bedrijf, school of vereniging belangrijk dat uw buitenruimte er verzorgd uitziet. 

Wilt u meer weten over onderhoud voor uw tuin of tuinen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan door te bellen met 055 323 25 06. U kunt ook uw vraag mailen naar info@vanrooyentuinen.nl of het contactformulier rechts op deze pagina invullen.

Wat zijn de ervaringen met tuinonderhoud

Onlangs heeft Erik voor ons een flink bosplantsoen aangelegd, ingeplant met inlandse heesters. Tevens heeft hij met zwaar materieel enkele grote eiken geplant. Over deze recente onderhoudswerkzaamheden zijn wij ook zeer tevreden. In de toekomst zullen ongetwijfeld weer van Van Rooyen’s diensten gebruik maken.

G.F. Wesenhagen, Terwolde, Gelderland

Stel uw vraag over tuinonderhoud