Voor wie maken wij een tuinontwerp

Wij maken tuinontwerpen voor particulieren en bedrijven die op zoek naar een duurzame tuin. Daarnaast merken we dat de groeide betrokkenheid op groen en de hang naar meer beleving onze klanten veeleisender maakt. Deze positieve ontwikkeling maakt dat we dieper op de materie in kunnen gaan. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en is terug te zien in de projecten die wij afleveren.

Onze visie op tuinontwerpen

Bij Van Rooyen Tuinen ontwerpen we duurzame tuinen waarbij gebruikt kan worden gemaakt van verschillende producten. Het is altijd ons doel om de buitenruimte op een verrassende en toch vanzelfsprekende wijze in te vullen. De wisselwerking tussen rust en spanning, eenvoud en hightech, groenbeleving en ondogmatisch denken zijn voor Van Rooyen Tuinen wezenlijke begrippen. Samen met u als opdrachtgever stellen we een lijst van wensen en eisen op die we binnen het tuinontwerp toetsen aan de mogelijkheden van de ruimte, de bouw van het huis en de ligging ten opzichte van de zon. Met als resultaat een verrassend doordacht tuinontwerp.

Wat kun je van ons verwachten

Voor de optimale beleving van het tuinontwerp hebben we de handen ineengeslagen met Buitenaf.nu. Dit ontwerpbureau geeft groen een gezicht doormiddel van 3D ontwerp en krachtige visualisaties. Hieronder ziet u een voorbeeld van een tuinontwerp zoals wij dat presenteren op een duidelijke en beleefbare wijze. Zo weet u precies wat u krijgt en hoe of dat u het ontwerp kunt gaan gebruiken.

Terugkoppeling van een tevreden klant

Na 15 jaar was onze achtertuin door veranderde woon- en leefwensen toe aan een grondige aanpassing. Een brede achtertuin, deels gelegen in harde slagschaduw. Wat kun je daarmee? We hadden wel wat ideeën, maar Van Rooyen Tuinen wist verder te gaan dan een grondige aanpassing!

Passend bij de stijl van de woning ontwierp Van Rooyen Tuinen een compleet nieuwe inrichting. We kregen een groter terras, zelfs een 2e terras en een waterelement met waterval. Ook de grasmat kon voor een groot deel behouden blijven waardoor de tuin, ondanks zijn geringe formaat, een "ruim" aanzien bleef behouden. Wat ook opviel was de wijze waarop Van Rooyen Tuinen samenhang wist aan te brengen in de tuin. Een verloren hoek werd ingevuld door er een plantenbak neer te zetten in de stijl van de vijverbak, en door het aanleggen van uitgekiend bestratingswerk werd deze verloren hoek meer betrokken bij de rest van de tuin.

Hierdoor werd er een tuin gecreëerd uit verschillende elementen maar wel in harmonie met elkaar! Een nieuwe tuin levert veel nieuwe indrukken en ervaringen op. Een tuin met nieuwe planten en inrichting moet zich ook even "settelen". Het was dan ook goed dat Van Rooyen Tuinen na ongeveer 3 maanden terugkwam om een laatste opleverbeurt te doen!

Jan en Ineke

Ook een tuinontwerp?

Wilt u meer weten over het ontwerpen van een tuin naar uw specifieke wensen en eisen? Bel ons op 055-3222506 of vul het onderstaande contactformulier in.