TuinKeur-Hovenier

Van Rooyen Tuinen is aangesloten bij TuinKeur en daar profiteer jij van. Want door te kiezen voor een hoveniersbedrijf welke aangesloten is bij TuinKeur verzeker je jezelf van de volgende 5 zekerheden:

Professionaliteit

Ons hoveniersbedrijf is door TuinKeur gecontroleerd op 120 cruciale punten, zoals bedrijfsvoering, verzekeringen, CAO, heldere offertes en afvalstromen, zodat jij als klant zeker weet dat je met een professionele partij in zee gaat.

Betrouwbaarheid

Bij Van Rooyen Tuinen staat de klant voorop. Dit bekent dat je kunt rekenen op een persoonlijke benadering en heldere voorwaarden die zijn opgesteld door TuinKeur.

Vakbekwaamheid

Alle medewerkers die werkzaam zijn bij Van Rooyen Tuinen beschikken over de juiste vakkennis om u van gedegen advies te voorzien. Mochten we iets niet weten dan zoeken wij dit graag voor je uit.

Service

Wij zijn altijd bereikbaar en houden ons aan de gemaakte afspraken. Mocht zich een probleem voordoen waar we samen niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met TuinKeur om tot een voor jou bevredigende oplossing te komen.

Kwaliteit

De door ons geleverde producten en diensten zijn altijd van goede kwaliteit. Dit wordt onderstreept met de positieve reacties die wij terugkrijgen van onze klanten. Laat je hier overtuigen.

Meer weten over tuinkeur?

Breng een bezoek aan onze bedrijfspagina op Tuinkeur.nl. Hier kun je meer lezen over ons hoveniersbedrijf en wat klanten over ons zeggen.