Groene stadstuin in Amersfoort

Deze stadstuin in hartje Amersfoort is klein maar wel ontzettend groen. Door te werken met verticaal groen en de pergola constructie blijft er genoeg ruimte in de tuin over om te zitten. De oude bestrating is opgemetseld tot handige bloembakken die door hun hoogte eenvoudig te onderhouden zijn. De kinderen zijn het meest gecharmeerd van de druipsteen waaruit water omhoog borrelt. Samen met de grote kiezels houdt dit ze uren zoet.

Wilt u net als deze klant uit Amersfoort een groene stadstuin? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wat doen wij nog meer in Amersfoort?

Met van Rooyen Tuinen zijn wij in Amersfoort actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. We merken dat de gemeente Amersfoort veel doet om het groene karakter in stand te houden. Hier zijn ze dan ook voor beloond met de titel Groenste Stad van Europa. Met de groene projecten die wij in Amersfoort uitvoeren doen wij er, samen met de klant, alles aan om dit groene karakter te behouden.

Meer weten over de Groenste Stad van Europa of hier zelf een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op.