Verdiepte villatuin in Almelo

Het achterste gedeelte van de achtertuin ligt twee meter lager dan de woning. Dit verschil wordt overbrugd met een brede trap die het grote terras dat aan de woning grenst verbind met het lager gelegen gedeelte. In het lagere gedeelte staat ontspannen centraal terwijl het hogere gedeelte klassieker is ingericht en in het teken staat van lang tafelen. De voortuin is opengewerkt naar de gemeente berm zodat deze bij de tuin lijkt te horen. De achtertuin wordt met de voortuin verbonden middels doorlopende hagen die in de voortuin uitwaaieren en daar hun bijdrage leveren aan het gedeeltelijk open karakter.

Wilt u net als deze klant uit Almelo een villatuin? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wat doen wij nog meer in Almelo?

Met van Rooyen Tuinen zijn wij in Almelo actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Van de diverse natuurinitiatieven die door de stad Almelo worden gestimuleerd vinden wij het Natuurhus Almelo in het Hagenpark de grootste opsteker. Dit is een soort groene oase waar mensen geïnformeerd worden over natuur en milieu. We merken in de praktijk dat de opgedane kennis bijdraagt aan een hogere tuinbeleving. Meer weten over dit bijzondere project? Neem dan contact met ons op.