Moderne tuin in Deventer

Rust en eenvoud dat is wat deze moderne tuin typeert. Strakke lijnen en duidelijke vlakken maken deze tuin af. Rondom het huis ligt een terras van natuursteen tegels die wordt omkaderd door een pad van gebakken klinkers. Via dit pad is de gehele tuin te belopen. Het pad brengt de bewoners onder andere naar de speelhoek die met een haag is gescheiden van het terras. Wanneer je het pad verder volgt kom je uit in de voortuin. Deze is uitgevoerd in dezelfde stijl als de achtertuin en biedt plaats aan een extra auto. Vanuit de woning wordt het zicht op de auto ontnomen door de S-vormige haag. Deze tuin is het bewijs dat duurzame materialen in de juiste verhouding zorgen voor een stijlvol eindbeeld.

Wilt u net als deze klant uit Deventer een moderne tuin? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wat doen wij nog meer in Deventer?

Met van Rooyen Tuinen zijn wij in Deventer actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. We vinden in Deventer veel aansluiting bij zowel onze klanten als de Gemeente Deventer wanneer het om doordacht groen gaat. Dit is mede te danken aan het succes dat Deventer had in de Entente Florale. Deze wedstrijd is een Europese groencompetitie tussen alle dorpen en steden in Europa en heeft als doel groen op grote schaal onder de aandacht te brengen van de verschillende overheden, bedrijfsleven en burgers. Na de nationale winst in 2010 vertegenwoordigde Deventer Nederland in 2011 en werd in dat jaar uitgeroepen tot de nummer een van Europa.

Meer weten over de Entente Florale of hier zelf een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op.