Natuurlijk opgezette tuin met overkapping

In deze natuurlijke tuin voel je je direct thuis. De rijk gevulde borders en de logische routing leiden je op een natuurlijke manier door de tuin. De grote overkapping zorgt voor net dat extra comfort wanneer het regent of wanneer de zon net wat te fel is. De voorzijde van de tuin is rustig opgezet terwijl in de achtertuin van alles te beleven is.

Sterke beplanting die tegen een stootje kan

De, in deze natuurlijke tuin, toegepaste beplanting kan tegen een stootje en vult de borders goed op. Dit komt doordat de planten zijn geselecteerd op standplaats. Zo tref je in de schaduw enkel en alleen schaduwminnende beplanting aan en staan de echte zonaanbidders pal in de zon. Op deze manier heeft elke plant het lekker naar zijn zin waardoor de borders een mooi gesloten geheel vormen.

Ruim opgezet terras met veel zitruimte

Het terras bij deze natuurlijke tuin is ruim opgezet en omsloten door grote borders. Het terras loopt door onder de beide overkappingen en vormt daardoor één geheel. Hierdoor ontstaat een rustig eenduidig beeld dat niet wordt onderbroken door paadjes of andere elementen die afbreuk doen aan het geheel.

Meer weten over deze natuurlijke tuin?