Dynamische voortuin in Apeldoorn

De materialen en de diagonale structuur die gebruikt zijn in de achtertuin worden in de voortuin doorgezet. De open uitstraling wordt verkregen door keuze te bieden in de route naar de deur. Zo wordt je blik getrokken door de weglopende klinkerbaan maar heb je tegelijk de mogelijkheid om voor de kortste route via de tegels te kiezen. Het verspringen van de tegels tegen de borderrand schept mogelijkheden om de beplanting er meer uit te laten springen. Even zitten kan op het tuinmuurtje dat in lijn staat met de klinkerbaan richting de voordeur.

Wilt u net als deze klant uit Apeldoorn een dynamische voortuin? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wat doen wij nog meer in Apeldoorn?

Met van Rooyen Tuinen zijn wij in Apeldoorn actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Het laatste internationale project waar wij in Apeldoorn aan hebben mee gewerkt was de Triƫnnale Apeldoorn. Op dit festijn dat 100 dagen duurde stond 100 dagen lang het landschap centraal. Dit werd onder de aandacht gebracht door speciale fiets- en wandeltochten. Ons werk was terug te zien in de 1,6km lange, unieke bloemenborder.

Meer weten over de Triƫnnale Apeldoorn? Neem dan contact met ons op.