Moderne tuin in Zwolle

Van rustig tafelen tussen de planten tot schommelen aan de pergola. Deze tuin heeft het allemaal. De tuin ligt rond de woning en dat maakt het makkelijk om aan elke zijde een eigen functie toe te kennen. Beginnend met de twee terrassen. Een terras voor de ochtendzon en een terras aan de andere zijde voor de laatste stralen van de dag. De tussenruimte kent een mix van speelruimte voor de kinderen en aantrekkelijke borders met een uitgebalanceerde laagopbouw. Dit is een tuin die meegroeit met de bewoners en je elk seizoen verrast

Wilt u net als deze klant uit Zwolle een moderne tuin? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wat doen wij nog meer in Zwolle?

Met van Rooyen Tuinen zijn wij in Zwolle actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Als wij u een insider tip mogen geven. Maak dan eens een rondje door Park Aa-landen. De rust die je hier ervaart wanneer je uitkijkt over de diverse stromende watertjes typeert de bevolking van Zwolle en daarmee ook de tuinen die wij hier aanleggen.

Meer weten over Park Aa-landen? Neem dan contact met ons op.