Wij delen graag tuinadvies

Wellicht heeft u tuinvragen of heeft u advies nodig bij het renoveren of onderhouden van uw tuin. Van Rooyen Tuinen is het juiste adres voor tuinadvies.

Onze deskundigen kunnen u adviseren voor tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, ziekten en plagen en bemestingen. Wilt u zelf tuinelementen plaatsen, maar u weet niet goed hoe? Roep onze deskundigheid in! Het metselen van een muur, aanleggen van elektra, het maken van een vijver, beplanten, een vlonder, bestratingen, pergola's of het plaatsen van een schutting, u krijgt van ons deskundig advies.

Naast het advies kunnen wij eventuele benodigde materialen voordelig leveren. Op deze manier helpen wij u om uw eigen tuinproject nog succesvoller te maken.

Bemestingsadvies

Wij adviseren u om regelmatig, 1 keer per jaar, een bodemmonster te laten nemen van uw tuin. U krijgt dan een bemestingsadvies waardoor veel gebruikelijke problemen kunnen worden voorkomen.

De kosten van het bodemonderzoek incl. bemestingsadvies zijn € 150,00

ONLINE TUINADVIES

Een prangende tuinvraag waarop u antwoord wilt? Mail naar erik@vanrooyentuinen.nl en ons deskundig team komt er spoedig op terug.

Tuinadvies nodig?

Heeft u advies nodig voor tuinonderhoud of tuinrenovatie? Neem contact met ons op via 055 3232506 of vul het onderstaande contactformulier in.