Landelijke tuin in Zutphen

Deze landelijk ogende tuin ligt midden in de stad maar dat maakt voor de beleving niet uit want wanneer je de deur uitstapt sta je midden in het groen. De tuin is losjes opgesteld met gebruik van natuurlijke materialen. De voortuin oogt authentiek en is volgeplant met diverse grassen en vaste planten. De beukenhaag langs het uit gebakken klinkers opgetrokken pad naar de voordeur maakt de beleving compleet. De zij- en achtertuin zijn functioneel ingericht en kunnen tegen een stootje. De grille fruitbomen matchen goed met de enorme tegels die de schuur met het huis verbinden. De rust in deze tuin wordt gevonden in de ongedwongen opzet waardoor je het onderhoud wat langer uit kunt stellen.

Wilt u net als deze klant uit Zutphen een landelijke tuin? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.\

Wat doen wij nog meer in Zutphen?

Met van Rooyen Tuinen zijn wij in Zutphen actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Bij al onze werkzaamheden in Zutphen proberen we op onze manier een bijdrage te leveren aan de groengordel. Deze groengordel is zo waardevol voor de stad dat de de Gemeente Zutphen een speciale gids heeft opgesteld waarin de groenstructuur in en om de Zutphense binnenstad is opgenomen. Meer weten over deze groene gordel of hier zelf een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op.