Zoekt u een hovenier in Amersfoort?

Amersfoort (Utrecht) is een historische stad, met een middeleeuws karakter, maar ook een groene stad met een verscheidenheid aan landschappen. De gemeente doet veel om het groene karakter in stand te houden en helpt zijn inwoners bij hun zorg voor dieren en planten in hun tuin. In 2007 kreeg Amersfoort de titel 'Groenste Stad van Europa '.

Van Rooyen Tuinen draagt in Amersfoort geregeld bij aan het behoud van de natuur in verschillende tuinprojecten. Bekijk onze projecten op deze pagina en ontdek welke reputatie wij in deze regio hebben gevestigd.

Woont u in de buurt van Amersfoort en bent op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Van Rooyen werkt als hovenier ook in Arnhem, Apeldoorn, Almelo, Deventer, Zutphen, Zwolle en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.

Quote over Van Rooyen, uw hovenier

Erik van Rooyen heeft samen met zijn collega's een prachtige tuin voor ons aangelegd in hartje Utrecht. We hadden zelf al een ontwerp gemaakt, maar de idee├źn van Erik hebben uiteindelijk een veel mooier resultaat opgeleverd. Aangezien wij geen achterom hebben moest alles door door het huis. Van Rooyen heeft onze rommelige tuin in een week omgetoverd tot een heerlijke plek om tot rust te komen en van te genieten. Het werk is snel en netjes uitgevoerd en het resultaat is boven verwachting. We kunnen Erik en zijn team iedereen aanraden!

Joris Staal, Utrecht