Zoekt u een hovenier in Deventer?

In de stad Deventer staan tuinen, groen en natuur hoog in het vaandel. Dit mondt uit in het feit dat Deventer in 2010 winnaar van de Entente Florale werd, een Nationale groencompetitie tussen alle dorpen en steden. In 2011 werd Deventer zelfs winnaar van de Entente Florale op Europees niveau. Entente Florale is een stimulans om het groen op grote schaal onder de aandacht te brengen van de verschillende overheden, bedrijfsleven en burgers.

In de stad en omgeving Deventer in Overijssel hebben wij een groot aantal klanten. Deze klanten nemen alle vormen van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud bij ons af.

De quote van Eugene en Kelly hiernaast onderstreept onze manier van werken in de gemeente Deventer.

Inwoner van Deventer (of omgeving) en op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner voor uw tuin? Benader ons vrijblijvend via mail, contactformulier of telefoon.

Van Rooyen werkt als hovenier ook in Amersfoort, Arnhem, Almelo, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.

Klant over Van Rooyen in Deventer

Enkele jaren geleden verhuisd. Wij wilden de tuin aanpassen, hebben verschillende offertes aangevraagd en waren zeer tevreden over de prijs, ideeen en het voorkomen van Van Rooijen tuinen. Sindsdien vele werkzaamheden laten uitvoeren door Van Rooijen, de oprit en het terras opnieuw laten bestraten en afgelopen zomer de achtertuin helemaal opnieuw ingericht. Van Rooijen komt met originele inzichten en mooie planten die aansluiten bij onze smaak. Prettig is dat wij wel eens plannen hebben iets te veranderen, waarbij we de mening vragen van Van Rooijen en hij eerlijk antwoord of andere opties geeft, maar tegelijkertijd ons vrij laat in onze keus. Kortom: tevreden klanten bij Van Rooijen tuinen!

Eugene en Kelly; Deventer