Wat is er in deze koude dagen - naast schaatsen - lekkerder dan jezelf opwarmen voor de open haard? Speciaal voor deze avonden en andere sfeervolle dagen hebben wij een mooie aanbieding.

Aanbieding openhaardhout

Wij hebben namelijk laatst 5 grote omgezaagde populieren en eikenboomstammen binnen gekregen. Nu zijn we bezig om dit hout te kloven, op te slaan en te laten drogen.

Zoals u wellicht weet, moeten de zachte houtsoorten minstens een jaar drogen om een schone en goede verbranding te hebben, de harde houtsoorten minstens 2 jaar. Om uw openhaardhout mooier en langer in de kachel te hebben, is het goed om een mix van houtsoorten te stoken. De ene soort geeft namelijk meer vlam en de andere brand/smeult langer.

Bestel vers openhaardhout

Dit is het moment om bij ons vers hout te bestellen. Als u aangeeft hoeveel u op jaarbasis gebruikt, kunnen wij het hier voor u opslaan en gedroogd uitleveren. Is dat geen mooi winteraanbod?

Heeft u interesse in vers openhaardhout of heeft een vraag naar aanleiding van deze aanbieding? Contact ons dan via het contactformulier, de mail of telefoon. We horen graag van u!