Tijdens de zonnige zomerdagen zorgt de warmte ervoor dat u naar buiten wilt. Buiten eten, spelen en genieten horen bij het ultieme zomergevoel. Omdat u de dagen vaak buiten doorbrengt, is uw tuin bijna een tweede huis. In uw tuin wilt u de rust en privacy ervaren die u binnenshuis ook ervaart. Van Rooijen Tuinen begrijpt dit helemaal. Daarom zorgen wij niet alleen voor uw beplanting en tuinmeubelen, maar ook voor uw schutting.

Goede schutting

Een goede schutting straalt rust en huiselijkheid uit. Van Rooijen Tuinen maakt uw schutting zo, dat de aandacht gaat naar de rest van uw tuin en naar de beplanting. Door de juiste kleur en houtsoort te kiezen is uw schutting echt onderdeel van uw tuin. Hierdoor kunt u in alle rust en privacy genieten van uw tuin en van elkaar.

De rust is bij deze schutting ook duidelijk te zien. De verticaal geplaatste, lichte planken laten het mooie groen van de beplanting extra goed zien. De lichte kleur van de schutting geeft de gehele tuin een huiselijk tintje. Ook een wat donkere kleur geeft uw tuin de aandacht die het verdient. Deze schutting met donkere tinten steekt mooi af tegen de witte plantenbakken. Door de verticale plaatsing met weinig tussenruimte is uw schutting strak en rustgevend. Heerlijk om op deze manier de zomer door te brengen