In de afgelopen weken hebben we voor verschillende klanten in Twello, Apeldoorn en Deventer de tuin gerenoveerd. Een deel van deze tuinen hebben we als hoveniers van Van Rooyen Tuinen zo’n 10 tot 15 jaar geleden ook aangelegd.

Waarom tuinrenovatie?

Na 10 á 15 jaar is het weer de tijd om een kritisch naar de indeling van de tuin te kijken.

Dat kan bijvoorbeeld omdat de gezinssituatie veranderd is. De kinderen zijn groter geworden en kunnen intussen ook al het huis verlaten hebben. Dat is dan een goed moment om naar de tuin te kijken. Past deze nog bij de behoefte? Is het grasspeelveld voor de kinderen nog nodig en past de grote trampoline nog bij de rest van de tuin?

Welke aanpassing?

Vaak kan een kleine aanpassing al heel veel opleveren aan tuingenot, bijvoorbeeld door de trampoline te verwijderen en te vervangen door een mooie waterpartij. Een extra terras met een mooie barbecue geeft de tuin een heel ander aanzicht.

Ook kijken we graag met u naar de huidige beplanting. Is deze nog naar uw wens of is een aanpassing nodig? In de afgelopen jaren zijn er weer mooie soorten vaste planten en heesters bij gekomen die de tuinrenovatie helemaal compleet maken.

Wij denken graag met u mee. Maak gebruik van onze creativiteit!

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie.