Zoekt u een hovenier in Gelderland en Overijssel?

Wij werken in de grotere steden van de provincies Gelderland, Overijssel en gedeeltes van Utrecht, maar ook de kleinere dorpen en gehuchten mogen zich tot ons verzorgingsgebied rekening. Gelderland is een provincie die in een adem met natuur wordt genoemd. In de groenste regio van Nederland zijn de Veluwe en de Achterhoek belangrijke trekpleisters. Overijssel heeft dankzij de IJssel grote aantrekkingskracht.

Het werkgebied van Van Rooyen Tuinen is sterk geconcentreerd binnen deze twee provincies. Woont u in Gelderland of Overijssel en zoekt u een vakkundig bedrijf voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Van Rooyen werkt als tuinman ook in Amersfoort, Arnhem, Almelo, Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle.

Quote over Van Rooyen in Gelderland

De afgelopen jaren heeft Erik twee projecten voor ons uitgevoerd, Het eerste betrof het met hardsteen bestraten van enkele grote terrassen. Dit project werd snel en voortreffelijk uitgevoerd. Onlangs heeft U voor ons een flink bosplantsoen aangelegd, ingeplant met inlandse heesters. Tevens heeft U met zwaar materieel enkele grote eiken geplant. Over deze recente werkzaamheden zijn wij ook zeer tevreden.

In de toekomst zullen ongetwijfeld weer van zijn diensten gebruik maken.

G.F. Wesenhagen, Terwolde, Gelderland