Zoekt u een hovenier in Almelo?

De stad Almelo in Overijssel is een groene gemeente waar natuurinitiatieven gestimuleerd worden. Zo opent in 2014 Natuurhus Almelo in het Hagenpark. Het Natuurhus wordt een groene oase, een natuurtuin waar mensen geïnformeerd worden over natuur en milieu.

Binnen Almelo en omgeving werkt Van Rooyen Tuinen geregeld met veel plezier aan diverse tuinprojecten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de grotere projecten in Almelo voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud.

Woont u in de buurt van Almelo en bent op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier? Neem contact met ons op per mail, vul het contactformulier in of telefoon.

Van Rooyen werkt ook als hovenier in Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Zutphen, Zwolle en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.

Klant over Van Rooyen in Zutphen

Bij ons leefde al langer de gedachte om het gazon te renoveren. Maar wat te doen met klaver en ander onkruid en plekken die in de schaduw liggen? Van Rooijen Tuinen heeft ons uitstekend geholpen met deskundig advies, het oude gras afgegraven en nieuwe graszoden aangelegd.

Het gazon ligt er weer prachtig bij!

Peter Jansen, Zutphen