Zoekt u een hovenier in Apeldoorn, Twello en omgeving?

Wij hebben in de stad Apeldoorn in Gelderland een groot aantal actieve klanten. De stad Apeldoorn onderscheidt zich op ‘groen’ gebied onder meer door de internationale Triennale Apeldoorn, op dit festijn dat 100 dagen duurt staat 100 dagen lang het landschap centraal. Je kunt dit extra goed beleven door speciale fiets- en wandeltochten. Daarnaast kun 100 dagen lang genieten van een 1,6 km lange, unieke bloemenborders. Wij hebben meegewerkt aan dit prestigieuze project.

Woont u in, of in de buurt, van Apeldoorn, Twello en zoekend naar een echte vakman voor uw tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud? Contact ons dan per mail of telefoon.

Van Rooyen werkt als tuinman ook in Amersfoort, Arnhem, Almelo, Deventer, Zutphen, Zwolle en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.

Klant over Van Rooyen in Apeldoorn

In het jaar 2000 hebben we in Apeldoorn onze tuin laten aanleggen door Van Rooyen Tuinen (Erik). Erik kwam met een prachtig ontwerp wat prima aansloot bij onze wensen. De uitvoering ervan ging erg voortvarend, met goed ingehuurd personeel. Toen een boom dood ging en een houten tuinhuisje anders was dan we hadden voorgesteld, was het ook geen probleem om deze te vervangen. We hebben 9 jaar lang veel plezier van deze tuin gehad. Hierna zijn we verhuisd naar Zwolle.

Mascha en Fulco; Apeldoorn