Zoekt u een hovenier in Zwolle?

De stad Zwolle onderschrijft het belang van groen, milieu en natuur op brede wijze. Dat komt onder meer tot uiting in Park Aa-landen. Park Aa–landen is een park met mooie overzichten over stromende watertjes. Ook in deze groene stad hebben we verschillende klanten aan wie wij onze diensten bieden.

Het citaat hiernaast komt van een van onze tevreden klanten uit Zwolle.

Woont u in de buurt van Zwolle en bent op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner voor werk in uw tuin? Contact ons dan per mail of telefoon.

Van Rooyen werkt als hovenier ook in Amersfoort, Arnhem, Almelo, Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.

Klant over Van Rooyen in Zwolle

In 2009 zijn we verhuisd naar Zwolle en hebben meerdere offertes opgevraagd om onze tuin te laten aanleggen, waaronder ook weer bij Van Rooyen Tuinen. We kregen mooie ontwerpen toegestuurd, hebben gesprekken gevoerd, maar Van Rooyen Tuinen kwam met èn een mooi ontwerp voor een nette prijs èn een eerlijk verhaal over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Van Rooyen heeft de klus uitgevoerd en we zijn dik tevreden. In 2011 heeft Van Rooyen Tuinen het onderhoud gedaan en in 2012 heeft Erik alleen materiaal geleverd waarmee we zelf de tuin hebben aangepast omdat we nu kinderen hebben. Wij vinden Erik een enthousiaste, betrouwbare partner om zaken mee te doen. Hij doet wat hij beloofd, is eerlijk in zijn advies en praat je niet naar de mond en zijn tarieven zijn realistisch. De kwaliteit die wordt geleverd en de eventuele nazorg is prima.. Dat waarderen wij zeer. Een volgende tuin mag hij voor ons zo weer doen.

Mascha en Fulco; Zwolle; Overijssel